´Uw waarden, uw geld en uw bezittingen zijn bij ons in vakkundige handen.´

Over ons

Interfigure is een dienstverlener voor het MKB, Personal Holdings en non-profit organisaties op het gebied van controlling, administraties, detachering, interim management en overige financiële planning. Wij zijn een jong en dynamische organisatie die alle kennis in huis heeft om bij uw organisatie voor een gestroomlijnde en accurate financiële basis te zorgen van waaruit u de juiste beslissingen kunt nemen voor uw bedrijf.

Het maken van goede keuzes voor uw organisatie om ook op lange termijn succesvol te zijn is mede gebaseerd op de beschikbare financiële cijfers. Omdat de betrouwbaarheid van de deze cijfers mede de basis is voor uw strategische beslissingen dient de kwaliteit hiervan uiterst hoog te zijn. Interfigure staat voor die kwaliteit. Wij willen die zaken uit uw handen nemen die het primaire proces van uw onderneming moeten ondersteunen. We doen dit door duidelijke en transparante afspraken met elkaar te maken.

Wij weten waar we goed in zijn en vandaar dat we op een aantal gebieden samenwerken met de beste adviseurs op het gebied van belasting , vermogensplanning, advocaten, notarissen en verzekeringen. Wij kunnen u geheel vrijblijvend voorzien van de juiste adviseurs op de juiste gebieden.

Vanuit de cijfers uit uw financiële administratie naar een goede financiële vastlegging en van daaruit door naar een toekomstplan, is de volgende stap om succesvol door te kunnen groeien. Niet alleen de betrouwbare cijfers zijn van belang maar ook de interpretatie en van daaruit het schrijven van een businessplan met begrotingen en meerjarenplanningen zijn belangrijke handvaten om uw organisatie te sturen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen we u begeleiden met het ontwikkelen van degelijke management rapportages, maar ook om deze voor u op te stellen behoort tot de mogelijkheden.
Onze insteek is om voor uw organisatie een toegevoegde waarde te zijn. Uitgangspunt is om duidelijke jaarafspraken te maken en niet voor ieder ondoorzichtig uur een factuur te sturen, zoals binnen de accountancy gebruikelijk is. Advies, niet alleen omdat het van de wetgever moet en het uw inziens een verplicht nummer is, maar om uw organisatie daadwerkelijk bij te staan en u als ondernemer te ontlasten. Bij te staan met het voeren van uw administratie, het maken van periodieke financiële rapportages en ook met het schrijven van jaarrekeningen. Daarnaast geven wij u een gevraagd en ongevraagd helder advies.

Wij adviseren en begeleiden met het aantrekken van extra kapitaal. Dit kan in de vorm van extra bancaire financiering, maar ook in de vorm van het aantrekken van extra aandelenkapitaal. Door onze goede contacten met zowel banken als private (informal) investors zijn wij voor u daarmee een onmisbare schakel.

Interfigure Finance & Control

PandWelbergweg 39
7556 PE Hengelo
T | 074 851 32 21

CONTACTFORMULIER

info@interfigure.nl